12.02.2021
Cici se chinuia de un an. În faţa ei se revărsau în oglindă 100 de kile de piele ce stătea să explodeze sub presiunea grăsimii de dedesubt, aşezată generos pe braţe, abdomen, coapse şi gât. Rubens însuşi ar fi fost îngrozit.
Renunţase la pâine, nu mai ştia gustul ciocolatei iar cartofilor şi pastelor le organizase o ceremonie de adio acum mai bine de un an.
În fiecare seară, singură plăcere rămasă erau cele 5 pungi inofensive de gogoloaie expandate de porumb, tăvălite generos prin sare. 475 de calorii punga.


Ficţiuni Reale este un proiect colectiv, iniţiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariţiei unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficţiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În 2021, grupul are 3.000 de membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exerciţiu de flash fiction a cărui temă se schimbă aproape în fiecare zi. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar şi Luchian Abel. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus