28.02.2021
Era ceva ciudat cu pozele făcute pe Calea Victoriei. Întîi că pe plăcuţa din poză scria Valea Erotic II. Pe teatrul Act apărea TAC şi Nexus era Un Sex.
L-am sunat imediat pe Iulian, deşi mi-era c-o să zică că visez doar prostii. A zis că-i place cazul, că prea s-a săturat de investigat amantlâcuri. Misterul l-a dezlegat în 2 secunde. Cică aparatul foto anagramează literele, ca să-i păcălească pe detectivi. A zis să dezactivez opţiunea, că a fost prea simplu, dar tot îi rămân datoare cu o bere.


Ficţiuni Reale este un proiect colectiv, iniţiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariţiei unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficţiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În februarie 2021, grupul are 4.300 de membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exerciţiu de flash fiction a cărui temă se schimbă aproape în fiecare zi. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar şi Luchian Abel. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus