28.02.2021
Mi-am cumpărat un aparat foto pentru a-mi salva amintirile. Cu timpul aveau să se piardă din telefon şi poate chiar şi din sufletul meu. Spaţiul de stocare e redus în ambele cazuri.
Ce n-am ştiut era că aparatul salva la propriu amintiri. Am aflat asta când am şters câteva poze de la Roma şi, odată cu ele, amintirea celei mai frumoase vacanţe din viaţa mea.
Înţelegi? De aia nu vreau să te las cu aparatul meu, mereu apeşi la nimereală pe butoane. Acum că mă gândesc mai bine, ia-l. Aici sunt pozele de la nunta noastră.


Ficţiuni Reale este un proiect colectiv, iniţiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariţiei unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficţiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În februarie 2021, grupul are 4.300 de membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar şi Luchian Abel. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus