01.05.2021
Azi merg pe jos acasă. Am 1,70 m şi 57 de kg. Ştiu să dau cu pumnul şi am apăsat lung pe căştile wireless ca să aud zgomotul de fundal. Chiar cu metale-n căşti aud pispis-ul oricăruia şi-s pe cale să atac.

Azi merg pe jos acasă fiindcă am obosit să stau 20 de minute în staţie şi să-mi îngheţe fundul pe banca din fier. M-am plictisit să dau scroll pe Insta ca să mă prefac că am ceva de făcut. Dacă scot cartea şi-mi pun ochelarii peste mască, se aburesc. (nu ştiu schema)

Azi merg pe jos acasă şi trec prin zona NU. Mi-e puţin frică. Simt deja că-mi tremură mâinile când dau să aprind o ţigară pe care nu vreau neapărat să o fumez acum. Am o brichetă bic cu două jumătăţi de avocado pe care scrie soul mates. Mă chinui să aprind bricheta din mers. Scoate în sfârşit o scânteie şi ţigara se aprinde. Îi văd. Sunt cinci. Unul se împinge în mine şi-mi sare o cască din ureche (cine m-a pus să-mi iau căcaturile astea de căşti). Mă aplec să o iau. Altul îmi dă un şut în fund. (Înjur) Îmi cer un foc. Zic că n-am şi accelerez. Un altul îmi pune piedică. (Deget mijlociu fluturat în aer, în fugă).
- Ţeapă fraierilor, m-am echilibrat.

Şi mă pierd în mulţimea care aşteaptă busul în zona NU.

De ce toţi îmi cer un foc? Lăsaţi-mă naibii în pace. Şi aşa vreau să le dau foc. Nu vă vreau. Nu am nevoie de ochii voştri pe "bulanele" mele. Nu vă vreau labele pe "bombeul" meu. Vreau doar să ascult muzică la maxim în căştile mele super cool, să merg cum căcat am chef, să port pantaloni scurţi şi fuste super super scurte pentru că vreau şi pentru că pot.

Am ajuns în faţa blocului. Ledurile de la magazinele închise la ora 21 sunt roşii. Cartierul roşu. Intru în bloc şi închid repede uşa. Ajung, descui, încui pe interior şi mă închid în camera mea. Miroase a vanilie. Da... Miroase a vanilie, m-am calmat. Totuşi mă apuc să caut pe net dacă am voie să deţin un spray cu piper. WTF? Pot deţine dar nu pot folosi?? Ok, băieţi, puteţi privi dar nu puteţi deţine sau pipăi.

Dar aveam foc...

0 comentarii

Publicitate

Sus