21.05.2022
EVA - Un bilet vă rog?
ADAM - Destinația?
EVA - Locul acela unde cei care se iubesc și au acte doveditoare în acest sens, trăiesc lipsiți de orice grijă materială. După care își spun mulțumesc frumos și se întorc în mijlocul societății, ca și cum s-ar întoarce din armată după ce și-au întrerupt studiile. Am înțeles că pot sta acolo până la consumarea dragostei mele pentru că aici risc să fiu atacată de hateri.
ADAM - Locul acela nu mai există deja de..
EVA - Serios?
ADAM - A fost mare tam-tam.
EVA - Am trăit la țară. În altă țară.
ADAM - În R...
EVA - Da.
ADAM - Am înțeles. Acum avem un algoritm care măsoară iubirea pentru aproapele tău.
EVA - Păi și cu haterii cum ați rezolvat?
ADAM - De când cu testul cuplurile pot trăi liniștite în mijlocul societății, bucurându-se de protecție și respect, dar mai ales de un card special care le deschide toate ușile și le plătește toate plăcerile. De-atunci paparazzi aleargă după aceste cupluri, nu după nimeni, cum făceau înainte. Acum asta își doresc toți să fie când cresc mari, loveri nu hateri.
EVA - Să-și găsească jumătatea și să trăiască din beneficiile de îndrăgostiți, până la adânci bătrâneți?
ADAM - Exact. Încă o veste bună este că aplicația poate fi completată online. Jumătate de către dumneavoastră și jumătate de jumătatea dumneavoastră. În cazul în care vă calificați, toate cheltuielile de pe durata dragostei vor fi acoperite din taxa pe iubire adăugată, 42% (patruzeci și două de procente) din salariul celor care nu iubesc.
EVA - Ar trebui să-i taxeze pe cei care nu se iubesc. Sunt mult mai mulți.
ADAM - Acest lucru nu este de la sine înțeles?
EVA - Nu.
ADAM - Deviem. Călătoriile în afara țării sunt încurajate mai ales pentru că vor fi rambursate integral de către Fundația Pentru O Iubire De Care Citeai În Cărți Sau Pe Care O Vedeai În Filme Când Erai Mic. Și nu uitați, cuplurile cele mai longevive, cu cât se iubesc mai mult, cu atât sunt plătite mai bine - e direct proporțională conversia. Pentru că fără exemplul lor, am fi mai altfel și mai săraci... Am și eu o întrebare dacă-mi permiteți?
EVA - Sigur.
ADAM - Sigur aveți o jumătate?
EVA - Am. Chiar două.
ADAM - Nu știu dacă programul permite două...
EVA - Nu, nu. Sunt ambele ale mele.
ADAM - Jumătatea dumneavoastră e a dumneavoastră?
EVA - Dacă mă iubesc pe mine tare de tot, nu se pune?
ADAM - Încă nu avem un program de susținere al acestui act de iubire. Sunteți prima persoană care pretinde că e întreagă de una singură.
EVA - Doar dacă jumătatea cealaltă a mea sunt tot eu, putem vorbi de un om complet gata de iubit și altceva în afara mea.
ADAM - Vă folosiți de un fel de joc de cuvinte care nu interesează pe nimeni. Știți bine ce am vrut să zic prin jumătate. Și ce înțelegem în general prin jumătate.
EVA - Exact asta înțelegem. O jumătate. Ceva care nu e întreg.
ADAM - Păi și jumătatea plină a paharului ce înseamnă?
EVA - Înseamnă că cealaltă jumătate e goală. Și dacă vine altă jumătate și o umple, rămâne un pahar întreg, dar complet gol, lângă.
ADAM - Asta așa e. Rămâne un pahar total nefolosit.
EVA - Mulțumesc pentru înțelegere.
ADAM - Din păcate nu eu fac regulile.
EVA - Și de ce nu le facem pe ale noastre?
ADAM - Sunteți întreagă la cap?
EVA - Exact.
ADAM - Păi și ce nevoie mai aveți de mine?
EVA - Speram să fii și tu întreg.
ADAM - Nu sunt?
EVA - Ești. Emisfera stângă te face să miști ochiul drept.
ADAM - Îmi cer scuze. Nu mi-am dat seama.
EVA - Ultima oară. Că am impresia că te prefaci că dormi. Adam, o jumătate plus o jumătate fac un întreg. Un întreg cu un întreg fac doi întregi. Unde-s doi întregi puterea crește. Dă-ți demisia. Avem treabă.
ADAM - De unde știi cum mă cheamă?
EVA - Ssssssscrie pe ecussssssson.

0 comentarii

Publicitate

Sus