16.05.2006
Hai să lăsăm naibii primăvara asta, cu cocorii ei cu tot. Am decretat că magnoliile sunt făcute ca să fie rupte în ciuda aparatelor de fotografiat. Ce sens are să ne dăm îndrăgostiţi când tot ceea ce vrem e un orgasm ţipat, mimat sau înăbuşit între două picioare pe care le-am deschis cu cleştele, în imaginaţie sau în reviste porno? Ne punem şepcile invers, tragem pe noi tricoul cu eminemi şi metallice, punem mobilul să ne sune pe ritm de Guţă, 'ca-ţi-aş, hai, sună-mă, sună-mă mă!, şi mergem să dăm la bot în plin pocnet de muguri, vrem să adulmecăm miros de sânge, să umplem stilourile cu leucocite şi să zgâriem foi şi word-uri cu spumele noastre năvalnice şi cu sprâncenele noastre flegmatice. Uite-mă, mi-am scos pitbull-ul la plimbare, i-am pus bandana lui preferată: azi o să-l ucidă pe nenorocitul ăla de şoricar de la trei, haha, ce boală am pe el, visa covrigi cu mac şi-o iubea în taină pe maidaneza de la zece! Am lanţuri în creieri, ghiuluri pe deşte, ţinte-n urechi şi piercing în buză, abia că pot să-mi înfig pumnalul în poeziile tuturor, sunt un Zorro pe care istoria îl va uita a doua zi după ce îl va pune în ramă. Am gip în intenţii şi jacă pe umeri, am pneuri tunate şi cânt la halbe de bere cu muşchii mei lucraţi în săli cu programe nonstop.

Hai să fim dracului cinici, n-avem nevoie de primăvară decât ca să umblăm cu subraţul gol şi şlapul în vânt, să fluierăm fustele scurte şi să ne-mbătăm de unu mai pe sub stabilopozi, în gâţi şi-n urale de meduză buză-n buză. Vorbim în engleză, fuck-eaţi-aş şi fuck-ea-i-aş, let's have some fun together baby, ai o ţigară?, ce zici, îmi mai fac un tatuaj cu Che Guevara, cum cine-i Che?, cum cine-i Che???, un bulangiu p-acolo, hai că dă bine, are barbă şi trabuc, mi-l fac pe omoplat ca să mă mângâi tu cu sânul tău thailandez atunci când o să te caut, dacă o să te caut, că nu vrei să fii cinică şi mă-nnebuneşti cu primăveri, cu iubiri, cu drame şi dezmierdări, îmi construieşti biserici când eu fac amor pe morminte, pervers de miezul nopţii cu conştiinţa în formă de puzzle.

Hai să fim cinici un pic şi dacă ne vor spune vreodată că iarba creşte invers, luăm coasa şi le-arătăm ce-nseamnă gazonul perfect, fără culori şi fără greieri. Just huo, băi băiete, just huo!

0 comentarii

Publicitate

Sus