28.08.2022
Sunt un îndrăgostit în permanentă devenire de fotografie și iubesc tot ce oferă necondiționat natura, sunt un visător care hoinărește prin locurile sale de suflet, surprinzând imagini cu și despre lumină, un călător în timp cu trăiri intense.

Cu puțin timp în urmă am înlocuit obiectivul teodolitului cu cel al unui aparat foto, descoperind o lume nebănuită la care nu eram atent.

Am regăsit esența în lucrurile simple, în lumini și zări, am descoperit perspective minunate privind în sus de la firul ierbii, am trăit clipele magice ale crepusculului și răsăritului de iarnă la care cu greu ajungeam până acum.

Am descoperit diminețile cețoase de toamnă, respirația proaspătă cu esențe de iarbă a dimineților de vară, m-am îndrăgostit iremediabil de lumina caldă a apusurilor din Bucovina.

Obișnuiesc să-mi planific bine ieșirile și echipamentele pe care le folosesc, învăț și experimentez mereu, nu mă rezum doar la câteva cadre esențiale, editez întotdeauna imaginile așa cum simt sau cum nu am văzut la fotografiere și cum au rămas în memorie.

"Realitatea este doar o iluzie, însă una foarte persistentă" spunea Albert Einstein.

Totul se reduce la lumină și viață, cu o singură esențială condiție, să te "trezești", să deschizi larg ochii și să surprinzi clipa așa cum îți este ea oferită.

Nu-mi pace să călătoresc singur în această aventură, dar sunt conștient că povestea și momentele extraordinare pot fi surprinse doar tu cu tine și trăirile tale, atunci când rezonezi profund cu natura.

Vă invit astfel la o incursiune, în lumina lină a ținutului BucovinaFOTOgenică, și nu numai, la un episod al Poveștii fără sfârșit din Turnul Babel.







































0 comentarii

Publicitate

Sus