03.07.2002
Credem că prin această publicare pe LiterNet, Radu Afrim dovedeşte, dacă mai era nevoie, că felul în care se va lucra la proiectul "Cafe del sol" este total transparent. Şi pentru că textul de teatru e făcut pentru a fi jucat pe o scenă în faţa unor spectatori, Radu Afrim a hotărât să dea şansa spectatorului virtual, cel care momentan este cititor al LiterNet şi mâine poate va fi în sala de spectacol, să îşi hotărască textul lui, cel pe care ar vrea să îl vadă pus în scenă.

Acest experiment este poate cel mai interesant şi cel mai interactiv proiect pe care LiterNet l-a propus până acum. Fiecare vizitator al LiterNet-ului este invitat să îşi facă propriul top al textelor pe care le consideră drept cele mai valoroase, cele pe care el le-ar include în scenariu. Puteţi alege unul sau mai multe texte (rugămintea noastră e să alegeţi între 3 şi 4 texte pentru a avea cu adevărat relevanţă votul dumneavoastră).

Pentru a vota, apăsaţi în orice pagină link-ul Votaţi aici. Se va deschide o nouă fereastră cu toate textele, iar pentru a vota un anumit text bifaţi pătrăţelul din dreptul textului respectiv. Fereastra va rămâne deschisă, şi veţi modifica voturile dumneavoastră până în momentul în care apăsaţi butonul Trimite. În funcţie de interesul dumneavoastră, votarea se va prelungi pentru două sau mai multe săptămâni.

Cele mai votate 4-5 fragmente vor fi apoi prelucrate de Radu Afrim şi de dramaturgii care au propus textele, scenariul final fiind publicat tot pe LiterNet.

De asemenea, orice comentarii, orice sugestii, orice idei vor putea fi transmise direct lui Radu Afrim prin intermediul butonului din partea dreaptă a paginii: "Scrieţi-vă părerea", putându-vă transforma într-unul din cei care vor scrie alături de Radu Afrim şi de dramaturgii aleşi piesa finală.

Sperăm să ne ajutaţi ca acest proiect să fie un succes, sperăm să vă facă plăcere să citiţi, să votaţi şi să comentaţi. Într-o mare măsură, de dumneavoastră depinde cum va arata textul final. Vă invitam să ne spuneţi!

0 comentarii

Publicitate

Sus