29.06.2024
George Dometi
Stăteam în fața unui hotel. La nici 3 metri de mine o mamă cu un țânc de vreo 6 ani sporovăiau despre școală. La un moment dat libidinosul ăla mic începe să lingă o acadea, tot uitându-se la mine și strigând, Uite nenea, ce mare e și pot să o bag toată în gură. Uite, nenea, mă vezi, uite, uite. Și tot țopăia cu ea în gură. După ce nu mai rezist, mă uit la mă-sa și îi zic, Ar fi bine să-ți iei pruncul cel sexy și apetisant de lângă mine, și-mi trec ușor limba peste buzele deja crăpate de iritare.

Raluca Maftei
Părinții și prietenii îl considerau un mototol. Stătea ascuns cu zilele în camera lui ca nu cumva să fie luat din nou în râs. Îi era frică de oameni și se simțea incapabil să aibă vreo inițiativă. Doar uneori, în nopțile adânci simțea așa o răscolire înăuntrul lui și un tumult care-i ardea sângele și atunci devenea puternic și îndrăzneț. Într-o zi bătăușul clasei se luă din nou de el: băi tăntălăule, ia-ți mucii cu tine și mișcă-te din drumul meu. Se întoarse către bătăuș cu o sclipire de canin feroce. Ești sigur?

Adriana Patroi Miu
Tu muști? L-a întrebat cu ironie în timp ce îi privea caninii ușor ieșiți în afară. A zâmbit. Era un băiat simplu, prea decent pentru localul acela. Nu i se potrivea halatul de ospătar. Mânca zilnic la restaurantul chinezesc. O inspira. Își scotea caietul și scria. Ore. A intrat în datorii și s-a îngrășat de la atâtea moluște. I se sterpezea gura, dar continua să plescăie fascinată. Dracula s-a însurat la începutul lui aprilie. Până în august n-a mai rămas decât o coajă stoarsă de viață și un manuscris nepublicat.


Ficțiuni Reale este un proiect colectiv, inițiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariției unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficțiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În iunie 2024, grupul are 13.100 membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar, Răzvan Penescu, Luchian Abel, Monica Aldea și Vlad Mușat. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus