23.07.2024
George Dometi
Grămezi anoste de resturi îndesate, oase, degete, picioare, mădular erect secționat la timp, fălci încă rotunjite de la obraji groși, toate sunt malaxate în cuva imensă. Am adăugat nițică apă, gelatină și câteva legume. Pentru gust, sare și piper. Apoi în mațele bine spălate și golite am introdus pasta obținută. I-am zis că îl mânânc cu fulgi cu tot dacă se atinge de fiica mea. Poliția încă îl mai căută pe abuzatorul ei. Azi am să-i vizitez părinții netrebnicului să le livrez mezelul mult dorit.

Ana-Maria Butuza
Cel mai greu a fost la prima disecție, în studenție, când colegii i-au făcut o farsă și a găsit în geantă un penis secționat. A vomat trei zile. Acum analizează totul cu rigoarea legistului, etichetează fiecare pungă: organul recoltat, sex, vârstă. Cine mai știe ce lipsește sau nu dintr-un corp, după ce l-a închis. Acasă are un frigider plin cu astfel de pachete. O dată pe lună își invită colegii la masă. Nimeni nu face parizer mai gustos decât el, afumat, cu mirodenii aduse din țări exotice și vinuri de calitate.

Carmen Tot
Lăsă bucata la vedere și ieși în iarbă. N-o să reziste mult, gândi. Mai întâi veni o mâță, apoi un câine slab. Victime colaterale, râse el, ce să-i faci? Viața e roz. O felie roz, cărnoasă. Apoi așteptă răbdător până la ceasul înserării când îi simți mirosul. Îl văzu intrând, iar cleștii cuștii clămpăniră în urmă-i. Îl privi înfulecând pentru a trăi, când de fapt era ca și mort. Vom avea de mâncare o iarnă, e un om mare, își zise șoarecele, zâmbind isteț. Era un adaptat, doar supraviețuise celor cinci laboratoare .


Ficțiuni Reale este un proiect colectiv, inițiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariției unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficțiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În iulie 2024, grupul are 13.200 membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar, Răzvan Penescu, Luchian Abel, Monica Aldea și Vlad Mușat. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus