08.09.2024
Ciprian Apetrei
Stai de mult aici? Da. Și, merge? Nu prea. Mă gândeam eu. Păi, ce să zic, știi cum e. Asta cam așa e. Și, atunci? Păi, unde să mă duc? Da, ce să faci, n-ai ce face. Aia e. Dar mai încerc. Cine știe? Și asta e adevărat. Poate merge, s-a mai întâmplat. Și eu am auzit, până la urmă, de ce nu? M-aș bucura să reușești. Și eu, dar nu prea cred. Fac ăștia ceva și iar nu merge. Greu să te bați cu ei, dacă nu ai pe cineva în spate. Dar mergem înainte. Să trăiești, sănătate. Doamne ajută la toată lumea.

Marius Stan
Mihai e steril, nu poate avea copii. E un secret bine păstrat de mulți ani, de-a lungul și de-a latul multor relații promițătoare. Hai, tare, acum, așa, mai tare, bagă, așa, strânge-mă, tare, acum, acum. Ești o minune, zic ele după fiecare partidă. O să semene cu tine, deștept, frumos și înalt, ce bine că te-am găsit, dragul meu, dragostea mea. În aceste împrejurări, Mihai tace și face. Nu se lansează în discuții, se mulțumește cu sentimentul datoriei împlinite, în spirit olimpic.

Marian Benone Mihai
Mă călugărisem de vreo câteva zile, la mănăstirea din deal, când, într-o seară, după vecernie, vine starețul și ne anunță că urma să mergem la mănăstirea de maici, din vale, unde se organiza un gangbang și participarea era obligatorie. Nedumerit, îi zic părintelui că-s fecior, că n-am mai făcut-o niciodată, că nu știu cum se face și nici nu mă așteptam la așa ceva, sperând să-l înduplec și să-mi dea dezlegare de la acea ascultare. Atunci, cu blândețe, mi-a zis, nu contează cum te descurci, important e să participi.


Ficțiuni Reale este un proiect colectiv, inițiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariției unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficțiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În septembrie 2024, grupul are 13.320 membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar, Răzvan Penescu, Luchian Abel, Monica Aldea și Vlad Mușat. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus