09.09.2024
Arthur Ianoși
Când doi se ceartă, Costeluș câștigă. Nu degeaba și-a luat diploma de mediator de pe AplanamKonflicte. com. Cei mai bine investiți 300 de Ron. În nici două ore de participare inactivă, a simțit că poate dezamorsa orice gâlceavă cu potențial dramatic. Cum vedea două persoane pe stradă, că își vorbesc mai cu năduf, cum intervenea împăciuitor, dându-le pe la nas cu niscai cloroform și pacea se instaura aproape instant. Îi rezema de un zid, îmbrățișați, și își continua calea spre următorul conflict.

Laura Stanciu
Kim a descusut-o din prima zi pe colega ei de cameră de la Columbia University. Zici că ești actriță, Hailey? You know, la început, într-o perioadă de probă. Am trecut de un casting și mi s-a propus să intru într-o zonă de nișă. Măcar e ceva avantajos financiar, cel puțin până termin Dreptul. Great! N-a rezistat Hollywood să nu te listeze. Ei, tot ce ține de sex aduce cash. Deocamdată sunt fluffer, adică mențin erecția actorului principal între scene, pentru că tot mai mulți refuză să ia Viagra.

Titela Durnea
Mai slăbește-mă, Filip. Care-i atunci miza? E mai important parcursul? Serios, dacă la final ajung într-o mlaștină, eu să fiu fericită și împlinită fiindc-am călătorit îmbrăcată în rochie albă de dantelă, am împărțit zâmbete și-am mișcat grațios cele patru degete precum Elisabeta? Scutește-mă, dragul meu, de gândirea asta închistată. O să lupt până-n ultima clipă. Vreau să văd soarele la capătul drumului, Filip. Capisci? Se ridică, puse toate jetoanele pe roșu, impar și trase însetată din țigară.


Ficțiuni Reale este un proiect colectiv, inițiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariției unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficțiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În septembrie 2024, grupul are 13.320 membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar, Răzvan Penescu, Luchian Abel, Monica Aldea și Vlad Mușat. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus