01.06.2008
Chiar dacă niciodată nu ţi-ai dorit să pozezi o maşină sport cu o femeie superbă la volan, precis că prietenii ţi-au arătat reviste cu asemenea imagini, au împuns cu degetul paginile, fix pe sânii respectivei, şi te-au întrebat mustrător de ce nu faci şi tu aşa ceva. Bineînţeles că rostul întrebării lor ascunde speranţa că îi vei angaja pe post de asistenţi foto, făcători de cafea, hamali sau modele masculine de aşezat undeva în fundal, în spatele modelului feminin. De ce să le ignori dorinţele când ai puterea să le satisfaci şi în acelaşi timp să-ţi îmbogăţeşti portofoliul?

Scule necesare: aparat foto cu ob. 100, Jaguar roşu împrumutat, model feminin roşcat posesor de picioare lungi, eşarfă de mătase, prietenii foşti mustrători, actuali posesori de rânjete prietenos libidinoase.

N-o să funcţioneze! Dacă unul dintre asistenţi va sta la volan, pe post de accesoriu al modelului feminin, va încerca să te convingă că ai nevoie de o imagine dinamică, şi va apăsa pe pedala de acceleraţie tocmai când obiectivul tău va fi îndreptat aiurea şi nu spre maşină. Din fericire, în acest caz vei avea ocazia să tragi cadre minunate cu prietenul tău atârnat graţios de-un pom, cu picioarele rupte ale modelului feminin (aşezate frumos pe păpădiile de la marginea drumului), şi desigur cu capota maşinii împrumutate, pliată ca un evantai de hârtie. Renunţă la această idee dacă nu vrei să faci astfel de fotografii. De asta nu e bine să te foloseşti de amatori. Un asistent profesionist nu se tulbură atât de uşor şi de obicei îşi păstrează comentariile porcoase şi sarcastice pentru atunci când modelul nu le poate auzi. La fel şi fotografii profesionişti.

E mult mai uşor să-ţi iei prietenii pe stradă, prin oraş, şi să-i postezi lângă vitrina potrivită. În acest caz vitrina potrivită trebuie să posede un nud feminin de plastic.

Avantaje: poţi să pozezi în linişte, fără teama că modelul feminin va fi accidentat sau lezat de anumite comentarii, în geam se vor reflecta multe maşini (deci vei avea toate ingredientele).

Dezavantaje: anumiţi trecători se vor uita ciudat la tine. Ignoră-i. Prietenii se vor simţi păcăliţi şi frustraţi. Ignoră-i sau dă-le o bere. Sau schimbă-ţi prietenii.

0 comentarii

Publicitate

Sus