25.12.2012
Să zicem că sunteţi la masă cu un prieten foarte drag pe care nu l-aţi mai văzut de un an, care nu ştie nimic despre ce vi s-a întâmplat în tot acest timp. Ultima dată când aţi vorbit a fost iarna trecută când era ceva mai multă zăpadă. Iar acum, cu ceştile aburite în faţă, vreţi să reluaţi lucrurile de acolo de unde au rămas. Ce n-ar putea să lipsească din înşiruirea de lucruri frumoase pe care le-aţi trăit? Ce v-a emoţionat puternic şi a rămas în gând?
 
Ne-am bucura dacă ne-aţi povesti, pe adresa [email protected] (în word, cu diacritice), despre zilele / oamenii / filmele / cărţile / piesele de teatru / muzicile / întâlnirile / întâmplările care v-au dat energie şi speranţă sau care pur şi simplu v-au mişcat, care au schimbat ceva în voi. Îi vom spune Topul anului 2012 doar pentru că exerciţiul acesta de memorie va aduna lucruri speciale şi personale, deşi nu există categorii, nici un număr de locuri impuse. Tot ce ne dorim e să ne faceţi părtaşi la ceea ce a fost important în 2012 ca o încercare de a pune ordine în amintiri şi de a face loc altor vise sau unor continuări.
 
Vă aşteptăm,
Redacţia LiterNet.

1 comentariu

  • OK
    Daniela Dumitru, 21.12.2012, 11:48

    Excelent ! Stiam eu de ce sunt fan Liternet....
    Chiar daca nu am diacritice la word-ul de pe laptop, voi incerca sa raspund la acest challenge. Suna ca dopul de sampanie de sarbatori. Gaudeamus ! A fost un an interesant. Restul, in curind.

    Daniela Dumitru

Rubricile categoriei

Topuri

Publicitate

Sus