Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Topuri  Sageata  Topuri

Invitaţie la Topul anului 2012


Redacţia LiterNet

25.12.2012
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
Să zicem că sunteţi la masă cu un prieten foarte drag pe care nu l-aţi mai văzut de un an, care nu ştie nimic despre ce vi s-a întâmplat în tot acest timp. Ultima dată când aţi vorbit a fost iarna trecută când era ceva mai multă zăpadă. Iar acum, cu ceştile aburite în faţă, vreţi să reluaţi lucrurile de acolo de unde au rămas. Ce n-ar putea să lipsească din înşiruirea de lucruri frumoase pe care le-aţi trăit? Ce v-a emoţionat puternic şi a rămas în gând?
 
Ne-am bucura dacă ne-aţi povesti, pe adresa [email protected] (în word, cu diacritice), despre zilele / oamenii / filmele / cărţile / piesele de teatru / muzicile / întâlnirile / întâmplările care v-au dat energie şi speranţă sau care pur şi simplu v-au mişcat, care au schimbat ceva în voi. Îi vom spune Topul anului 2012 doar pentru că exerciţiul acesta de memorie va aduna lucruri speciale şi personale, deşi nu există categorii, nici un număr de locuri impuse. Tot ce ne dorim e să ne faceţi părtaşi la ceea ce a fost important în 2012 ca o încercare de a pune ordine în amintiri şi de a face loc altor vise sau unor continuări.
 
Vă aşteptăm,
Redacţia LiterNet.
Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
1 comentariu

  • OK
    Daniela Dumitru, 21.12.2012, 11:48

    Excelent ! Stiam eu de ce sunt fan Liternet....
    Chiar daca nu am diacritice la word-ul de pe laptop, voi incerca sa raspund la acest challenge. Suna ca dopul de sampanie de sarbatori. Gaudeamus ! A fost un an interesant. Restul, in curind.

    Daniela Dumitru

ARHIVA RUBRICII

Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro 2019, un an ciudat, plin, copleşitor, şi uneori haotic, Alina Ilea (5.0/5 - 1 vot)
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro 2019 - Dă-i unei fete mănuşi şi un sac de box, Cătălina Bălălău (5.0/5 - 1 vot)
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro 2019, un an cu de toate, Corina Boboc
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro 2019, Che(-)marea mea, Lucian Uegrin (5.0/5 - 3 voturi)
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro După bine urmează foarte bine - 2019, Alin Potop (4.8/5 - 5 voturi)
Sageata Toate articolele din această rubrică


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer