Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Topuri  Sageata  Topuri

Invitaţie la Topul anului 2012


Redacţia LiterNet

25.12.2012
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
Să zicem că sunteţi la masă cu un prieten foarte drag pe care nu l-aţi mai văzut de un an, care nu ştie nimic despre ce vi s-a întâmplat în tot acest timp. Ultima dată când aţi vorbit a fost iarna trecută când era ceva mai multă zăpadă. Iar acum, cu ceştile aburite în faţă, vreţi să reluaţi lucrurile de acolo de unde au rămas. Ce n-ar putea să lipsească din înşiruirea de lucruri frumoase pe care le-aţi trăit? Ce v-a emoţionat puternic şi a rămas în gând?
 
Ne-am bucura dacă ne-aţi povesti, pe adresa [email protected] (în word, cu diacritice), despre zilele / oamenii / filmele / cărţile / piesele de teatru / muzicile / întâlnirile / întâmplările care v-au dat energie şi speranţă sau care pur şi simplu v-au mişcat, care au schimbat ceva în voi. Îi vom spune Topul anului 2012 doar pentru că exerciţiul acesta de memorie va aduna lucruri speciale şi personale, deşi nu există categorii, nici un număr de locuri impuse. Tot ce ne dorim e să ne faceţi părtaşi la ceea ce a fost important în 2012 ca o încercare de a pune ordine în amintiri şi de a face loc altor vise sau unor continuări.
 
Vă aşteptăm,
Redacţia LiterNet.
Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
1 comentariu

  • OK
    Daniela Dumitru, 21.12.2012, 11:48

    Excelent ! Stiam eu de ce sunt fan Liternet....
    Chiar daca nu am diacritice la word-ul de pe laptop, voi incerca sa raspund la acest challenge. Suna ca dopul de sampanie de sarbatori. Gaudeamus ! A fost un an interesant. Restul, in curind.

    Daniela Dumitru

ARHIVA RUBRICII

Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro 12 amintiri (aproape uitate) din 2018, Andrada Ionescu (4.4/5 - 8 voturi)
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro Top 2018. Ori transcendenţă, ori nimic, Andrei Baciu (4.0/5 - 2 voturi)
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro 2018, anul în care niciun alt top n-a mai contat, Mihaela Pascu-Oglindă (5.0/5 - 4 voturi)
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro 2018, un an blând şi jucăuş, Ana Tatu (5.0/5 - 1 vot)
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro Top (foarte personal şi puţin cam eclectic) 2018, Alexandru-Radu Săvulescu (5.0/5 - 3 voturi)
Sageata Toate articolele din această rubrică


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer