27.07.2015
Se întâmplă să nu mai ştii să ţii evidenţa temporală a întâmplărilor şi pentru că unele dintre ele ies din categoria clasificabilelor. Nu le poţi stoca pe dosare, nu le poţi pune în fişiere, converti în documente, salva în anumite formate, data sau consemna. De multe ori te opreşti din respirat şi te întrebi dacă acele întâmplări fac sau nu parte din această dimensiune existenţială. Atunci începi să simţi cum comunică, la fel ca şi tine, copaci, plante, particule de aer şi de praf, insecte, animale, energii, spirite. Atunci începi să înţelegi că te integrezi treptat într-un alt fel de cronologie. Cu care nu prea ştii ce să faci la început. Cultivarea intuiţiei te poate ajuta să identifici astfel de transcendenţe şi să le aplici în timp real. Iată câteva instrucţiuni de folosire:

1. Atunci când identifici o stare neobişnuită de euforie generală, fără să te fi deplasat în timp şi spaţiu, poţi trece la primul pas în datarea procesului metafizic de transcendenţă.
2. Se ia o mostră de stare metafizică în forma ei maximă şi se stochează mental într-un Instagram transcedental.
3. Se trece în starea neutră în mod conştient şi se remarcă diferenţele principale. Se notează meditativ şi se transformă într-un act creativ, fie el sonor, vizual, olfactiv sau activ.
4. Se porneşte maşina timpului şi se face un salt în viitor pentru a observa în mod obiectiv rezultatele procesului de transformare, atât la nivel micro, cât şi macro.
5. Se ia prima doză de natură şi se observă întâlnirea telepatică dintre om şi plante, cât şi conexiunile aferente.
6. Se observă transformările la nivel fizic şi se notează în acealaşi Instagram mental pentru referinţe viitoare.
7. Se observă reacţiile mediului înconjurător raportat la purtătorul de stare şi se notează pentru datare.
8. Se iau mostre astrologice pentru identificarea tipului de praf stelar cu care purtătorul a intrat în contact.
9. Se trece în starea de recunoştinţă generală şi extaz formal pentru a prelungi procesul metafizic.
10. Se trag concluziile şi se începe schematizarea stării pentru beneficiul întregii omeniri.

Iată un raport al ultimei perioade, cu sau fără logică în sens cronologic, din care înţeleg că poţi avea parte de cele mai rafinate experienţe în momentul în care îţi îndrepţi atenţia către acel ceva real pentru tine, care îţi identifică dorinţa de trecere în sensul explorării personale. Pentru că odată găsit în esenţă, echilibrul este inevitabil, atât la nivel de individ cât şi la nivel de comunităţi. Şi doar în acel moment omenirea va înţelege că toată evoluţia sa în sens tehnologic are sens doar la nivel de suport, şi nu ca scop în sine. Din abstract vom trece în plan real şi din real în transcendental. Dar până atunci mai avem una alta de învăţat. Eu aş începe cu alfabetul. Aş începe cu: stai, inspiră, expiră, numără până la 11. De aici începe explorarea. Drum bun! Ne vedem dincolo de timp.

0 comentarii

Publicitate

Sus