17.12.2004
Vă invitam ieri să priviţi imaginile inegalabilului fotograf Dinu Lazăr, cele care surprind iarna aşa cum nu prea o mai vedem la oraş. Numărul foarte mare de vizitatori pe care Galeria lui Dinu. i-a avut într-o singură zi ne-a demonstrat că vă place să şi priviţi nu doar să citiţi. Vă oferim astăzi o nouă expoziţie virtuală în care am prins ceva mai mult decât imagini ale realităţii.

Crăciunul le aparţine copiilor şi aşteptărilor lor, este răsplata unui an întreg de cuminţenie şi fapte bune, de mâncat tot din farfurie şi ascultat de părinţi, de teme făcute la vreme. În expoziţia la care vă invităm veţi vedea desenele realizate de elevii Şcolii Dacia din Oradea. Acestea sunt doar o părticică infimă din arhiva profesoarei Dana Sandru, cea care este atât de îndrăgostită de desenele elevilor săi încât ar merge cu ele oriunde, cu mândrie.

Am pregătit pentru copiii dumneavoastră şi câteva poveşti. Începând din Ajun, le veţi putea citi copiilor câte o poveste pe zi. Aceste poveşti le-am ilustrat cu desenele elevilor Danei Sandru. Încercăm astfel să împletim cuvintele frumoase ale lui Mihai Vasilescu (autorul poveştilor) cu fantezia în culori a destinatarilor poveştii, pentru a vă oferi în final, încă un dar pentru cei mici - chiar dacă darul nostru este virtual.

Vă invităm la expoziţia de desen din Galeria LiterNet şi vă aşteptăm în fiecare zi, să ne citiţi poveştile de Crăciun - cele scrise pentru Oameni Mici şi Oameni Mari.

Redacţia LiterNet

0 comentarii

Publicitate

Sus