10.01.2022



Anul trecut pe 1 ianuarie mă uitam de la etajul nouă cum două puștoaice duceau niște baloane unei fetițe. Și mi se părea că asta înseamnă speranță. Și mă gândeam că indiferent de vreme, de anotimp, de intemperii, mereu vor exista niște puști și puștoaice care vor duce mai departe baloane colorate. Recomand! Magie! Există!

Mi-am propus să fac mișcare în fiecare zi, online, sau alergat, sau sală, sau dacă nimic din cele anterioare și nici mers pe jos să evit liftul. Exceptând perioadele de vacanță am reușit. Recomand! Magie! Energie!

Mi-am propus să accept mai mult ridicol, să o las mai moale cu sindromul impostorului. Recomand! Magie! Curaj!

Mi-am propus să am mereu o atenție specială acordată manifestului și ecosistemului Ideo Ideis. Recomand! Magie! Inspirație!

Mi-am propus să continui să învăț și ca o premieră, să și dau mai departe cât și ce știu, la Universitatea Babeș-Bolyai. Recomand! Magie! Perspectivă!

Mi-am propus să pun umărul la creșterea unui grup de companii incredibil de mișto. Recomand! Magie! Agilitate!

Mi-am propus să învăț să mă dezvăț și să percep altfel greșelile pe care le fac. Recomand! Magie! Antifragilitate!

Mi-am propus să vă doresc un 2022 curios, curajos, sănătos, cu claritate și focus. Acestea sunt lucrurile pe care vi le recomand! Lăsați vă rog loc și pentru magie!  #Fieca!

*
Așteptăm topurile amintirilor voastre din anul 2021 în word, cu diacritice (nu uitați un titlu și o fotografie reprezentativă pentru unul din momentele anului 2021), pe adresa [email protected], până pe 25 ianuarie 2022. Mai multe detalii despre acest fel de top în invitația de aici. Pe scurt: prima și singura regulă e că nu e nici o regulă, puteți scrie despre tot ce v-a rămas în minte și suflet din 2021. (Redacția LiterNet)

0 comentarii

Rubricile categoriei

Topuri & Retrospective

Publicitate

Sus