17.12.2018
Dintre toate sărbătorile de peste an, Crăciunul este singura căreia i se asociază, fără putinţă de tăgadă, atribute magice: e noaptea în care miracolul Naşterii Domnului se recompune din steaua aprinsă în creştetul bradului, din gesturile de aducere a darurilor, din bucuria extatică a copiilor la aflarea lucrului nou şi aşteptat, chiar dacă, în lumea lor candidă, cadoul ia locul darului esenţial pe care l-a primit această lume de pământ şi suflu divin.
 
Fiecare Crăciun are povestea lui, amalgamul lui de bucurie şi mirare, de omenesc şi celest. De aceea, vă invităm să ne povestiţi despre Crăciunul care v-a marcat, despre Crăciunul de neuitat, despre Crăciunul care v-a schimbat sau care v-a adus întâlniri neaşteptate. Petrecute la Bucureşti, la New York, la ţară sau chiar pe bulevardele încărcate de strălucirea globalizării comerţului şi a celebrărilor, aşteptăm cu interes istoriile voastre, pentru a le împărtăşi tuturor şi pentru a da mărturie despre frumuseţea comuniunii şi despre diversitatea experienţelor concrete sau imateriale.
 
Fie că doriţi să vă cufundaţi în amintirile fermecate ale copilăriei, fie că vreţi să ne arătaţi perspectivele inedite ale unui Crăciun dincolo de clişee sau să construiţi contururile unuia imaginar, redacţia LiterNet aşteaptă poveştile voastre până în 26 decembrie 2018.

Trimiteţi poveştile voastre în Word, cu diacritice, pe adresa [email protected]
Vă aşteptăm cu drag,
Redacţia LiterNet

0 comentarii

Publicitate

Sus