28.01.2023
2022. Încă un an în care nu s-a întâmplat nimic. Nici o carte citită, nici un film vizionat, nici o piesă de teatru. Un pas înainte ar fi că am ascultat, parcă, mai multă muzică. Încă un an fără suflet.

În tot acest pustiu, o întâmplare a jucat rol de oază. Prietenii mei au făcut chetă și mi-au plătit avansul pentru o casă.

Eu nu știu să fac altceva decât să iubesc. Cred că mă-nșel, de fapt. Nu mai știu nici asta. Dor îmi e sub formă de nevoie. Plâng rar. Mă exprim greoi. Uit mult. Și nu știu să râd. Dar sunt bine pentru că respir și pot să mă plimb. Și pentru că vorbesc, aud și văd.



*
Așteptăm topurile / retrospectivele amintirilor voastre din anul 2022 în word, cu diacritice (nu uitați un titlu și o fotografie reprezentativă pentru unul din momentele anului 2022), pe adresa [email protected], până pe 15 februarie 2023. Mai multe detalii despre acest fel de top în invitația de aici. Pe scurt: prima și singura regulă e că nu e nici o regulă, puteți scrie despre tot ce v-a rămas în minte și suflet din 2022. (Redacția LiterNet)

0 comentarii

Rubricile categoriei

Topuri & Retrospective

Publicitate

Sus