19.02.2023
Sunt o fire nostalgică de fel, așa că îmi face mereu plăcere să fac acest Exercițiu propus de Răzvan Penescu care mă răscolește întru totul. Prin urmare... 2022: 10.353 de poze, 15.000 km București-Târgoviște, 140 de ore de Pilates, între 4 și 5 mii de metri de material lucrați, 150 de ore de predat design vestimentar.

Călătorit prin țări străine:
Portugalia
Italia
Austria
Dar și multă Românie.

Uitându-mă înapoi, au fost numai evenimente fericite, sau poate că pe cele urâte le-am uitat deja. Mi se întâmplă des să uit lucrurile mai puțin plăcute, nu știu dacă e un lucru bun sau nu. Iar printre evenimentele fericite clar se numără deschiderea Showroom-ului de la Palatul Universul, de care sunt mândră că am reușit să-l facem să se întâmple.

Au fost multe colaborări și proiecte frumoase în 2022, printre care se numără colaborarea cu Atelierele Ilbah unde predau design vestimentar, colaborarea cu Asociația Recorder, premiera de la Teatrul Dramaturgilor Români, Nuntă în cer, după Mircea Eliade, în regia lui Zsuzsi Kovacs, unde am semnat scenografia.

Dar pe lângă toate aceste lucruri, cel mai important lucru pentru mine este că am ajuns să mă pot bucura de ce mi se întâmplă și să pot fi prezentă. Cred că de asta îmi aduc aminte doar lucrurile frumoase care s-au întâmplat pentru că... mereu poți găsi lucruri de care să te plângi sau... de care să te bucuri! :)

Foto: Mihaela Bucurel
*
Așteptăm topurile / retrospectivele amintirilor voastre din anul 2022 în word, cu diacritice (nu uitați un titlu și o fotografie reprezentativă pentru unul din momentele anului 2022), pe adresa [email protected], până pe 1 martie 2023. Mai multe detalii despre acest fel de top în invitația de aici. Pe scurt: prima și singura regulă e că nu e nici o regulă, puteți scrie despre tot ce v-a rămas în minte și suflet din 2022. (Redacția LiterNet)

0 comentarii

Rubricile categoriei

Topuri & Retrospective

Publicitate

Sus