Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Topuri  Sageata  Topuri

Argument Top personal 2009


Redacţia LiterNet

01.01.2010
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
Există în noi un spaţiu al Memoriei care se cere permanent umplut. Spaţiul acesta aşteaptă să fie mereu invadat de noi şi noi atingeri ale fiinţei. Şi fiinţă este mult mai mult decât ne învaţă dicţionarul că este.

Fiinţă este muzica căreia îi dăm viaţă iubind-o, este frunza colorată pe care o întâlnim când ieşim din casă, este fotoliul retro în care ne lăsăm să visăm sau ciocolata rafinată care ne dă câteva momente de extaz. Fiinţă este haina celui care ne cucereşte de pe scenă sau din spatele ecranului şi fiinţă, alta decât artistul însuşi, este torsul unui dansator în zbor.

Vă invităm să ne povestiţi, pe adresa [email protected] despre toate aceste fiinţe, care există în primul rând pentru că vi le amintiţi voi şi ca să vi le amintiţi voi. Că e vorba despre o aromă de neuitat sau despre un spectacol de teatru semnificativ, că e vorba de întâlnirea cu un om de cultură sau cu un vecin interesant, contează mai puţin. Fiecare dintre ele are povestea sa, toate sunt la fel de importante, căci fiinţele nu au ierarhii.

Spuneţi-ne aşadar care sunt întâlnirile şi întâmplările şi amintirile voastre semnificative din 2009. Şi, dacă vreţi, spuneţi-ne şi despre câteva dorinţe care aşteaptă să fie împlinite în zilele lui 2010.

Vă aşteptăm textele în word, cu diacritice, pe adresa [email protected].
Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
0 comentarii

ARHIVA RUBRICII

Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro 2019, un an ciudat, plin, copleşitor, şi uneori haotic, Alina Ilea (5.0/5 - 1 vot)
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro 2019 - Dă-i unei fete mănuşi şi un sac de box, Cătălina Bălălău (5.0/5 - 1 vot)
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro 2019, un an cu de toate, Corina Boboc
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro 2019, Che(-)marea mea, Lucian Uegrin (5.0/5 - 3 voturi)
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro După bine urmează foarte bine - 2019, Alin Potop (4.8/5 - 5 voturi)
Sageata Toate articolele din această rubrică


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer