Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Personale  Sageata  Despre noi. Şi lucrurile care contează

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

Discotecă


Toma Nicolau

01.11.2010
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
E mic de statură, energic, mereu fredonând ceva de suflet, cu-n zâmbet larg molipsitor, urme de narcisism, mereu pus pe şotii, mereu un golan încercând să pară curat. Nu te poţi supăra pe el.
E tipul de personaj care iese în evidenţă într-un grup. Cel despre care îşi aminteşte toată lumea câte ceva, un fel de actor care-şi joacă propriul rol. I se spune Discotecă.
Nicio descriere nu-l va cuprinde în totalitate, dar nişte povestioare scurte vor ajuta cu siguranţă:

*
 
La balul de absolvire, Discotecă a luat microfonul şi i-a dedicat directorului liceului binecunoscutul şlagăr... "eşti mireasa vieţii mele".

*
 
Mijlocaş fiind, la un meci a auzit un zvon cum că antrenorul urma să-l bage în teren fundaş. Nu-i plăcea fundaş, aşa că s-a dat accidentat. În vestiar, domn' profesor l-a întrebat:
- Bă, băiatule, poţi sau te doare piciorul?
După câteva momente de şovăială, lipindu-şi buzele gânditor, Discotecă răspunde:
- Mijlocaş pot!

*

La un alt meci, Discotecă a venit de-acasă c-o indigeste puternică care-i dădea dureri de stomac. A hotărât să folosească Ben Gay ca remediu. A desfăcut tubul şi-a început să se maseze pe burtă cu unguent.

*

Într-o zi cruntă de iarnă, frigul l-a determinat pe Discotecă să vină îmbrăcat cu două perechi de blugi şi... două curele, evident.

*

La un examen oral de pregătire teoretică sportivă (PTS), o materie obişnuită pentru un liceu de profil, a fost întrebat ce trebuie să conţină un echipament de antrenament pentru fotbal. Cu vârfurile degetelor mâinilor lipite şi privire gânditoare aţintită în tavan, Discotecă a tresărit şi a răspuns fără să clipească:
- Fâş!
Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
1 comentariu

  • :))
    iuli, 01.11.2010, 18:24

    zici ca-s bancuri :)))))

Spacer Spacer