01.01.2012
Ştiu că mulţumirile sînt foarte puţin, dar totuşi am simţit nevoia să îi pomenesc aici pe o parte din cei care au făcut din anul 2011 un an plin de evenimente memorabile. Îi rog să mă ierte pe cei pe care i-am omis, în gîndul meu îşi au cu toţii locul.
 
Cel mai elegant moment al anului: Discursul rostit de Regele Mihai I de România pe 25 octombrie 2011, în Parlamentul României, cu prilejul împlinirii vârstei de 90 de ani. Mulţumesc lui Dumnezeu că l-a ţinut în viaţă!
 
Cel mai energetic festival: Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, de la Alexandria. Mulţumesc Nicoleta Gavrilă, mulţumesc Andreea Borţun, mulţumesc Alexandru Ion!
 
Cea mai inspiratoare oră: Cea petrecută cu directorul Constantin Chiriac, la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. Mulţumesc Ruxandra Predescu, mulţumesc Cristina Bazavan, mulţumesc Oltea Zambori!
 
Cel mai liniştit moment: în Grădina Botanică din Cluj, în locul preferat al unui prieten drag, cu cîţiva prieteni dragi, împărţind gînduri comune, amintiri, tristeţi.
 
Cel mai decis pas către profesionalizare: decizia Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc de a încredinţa numărarea voturilor pentru premiile Gopo către PricewaterhouseCoopers România. Mulţumesc Tudor Giurgiu, mulţumesc Toma Peiu! Şi mulţumesc Vasile Iuga, Dinu Bumbăcea, Radu Stoicoviciu, Dan Iancu pentru deschidere!
 
Cea mai decisivă (scuze pentru micul barbarism lingvistic, dar nu am găsit un cuvînt mai bun) săptămînă: participarea la Academia Itinerantă de teatru a lui Andrei Şerban de la Ipoteşti. Mulţumesc Corina Şuteu, mulţumesc Kinga Kovacs şi recunoştinţă Andrei Şerban!
 
Cel mai minunat început de proiect: "Tineri la repetiţii" început la repetiţiile a trei dintre piesele lui Andrei Şerban din FNT 2011: Trei surori, Unchiul Vania, Strigăte şi şoapte. Mulţumesc Alice Georgescu, Maria Morar, Andreea Borţun, Luiza Pârvu şi mai ales Andrei Şerban.
 
Cel mai senzaţional one man show: Marcel Iureş în Absolut! Mulţumesc Ion Creangă, mulţumesc Alexandru Dabija, mulţumesc Marcel Iureş!
 
Cel mai spumos nepot: Alex. Mulţumesc, sora mea!
 
Cele mai bune momente clasice: SoNoRo, Zacharias în Festivalul Enescu, Tomescu în ArTime. Mulţumesc Răzvan Popovici, Ioana Drăgulinescu, Petra Gherasim!
 
Cel mai dificil moment: Jurizarea la Aristoteles Workshop. Mulţumesc Dan Nuţu, Anca Romanescu pentru că m-aţi invitat! Mulţumesc celor 16 realizatori pentru filmele oferite!
 
Noua faţă a Bibliopolisului: Mulţumesc Daniel Cristea-Enache, mulţumesc Răzvan Petrescu, Dan Lungu, Emil Brumaru şi tuturor cei care vor fi invitaţi în continuare la dialog pe LiterNet.

0 comentarii

Rubricile categoriei

Topuri & Retrospective

Publicitate

Sus