25.12.2023
Când eram copil abia așteptam Crăciunul pentru cadouri, pentru lumânările aprinse din brad și pentru desenele animate de la televizor
Adolescentă fiind, așteptam cu drag să vin acasă de la facultate, să aduc cadouri, să facem bradul, să întindem masa. Mă încărcam de bagaje, mergeam 5 ore cu trenul, dar veneam acasă, la ai mei și la prietenii dragi plecați care încotro la facultate.

Peste niște ani am devenit soție, Crăciunul s-a mutat la noua casă, împărțit cu noua (mare) familie, dar păstrând lumânările din brad și colindul care dădea startul la împărțit cadouri.

La scurt timp a apărut fiica noastră, am regăsit Crăciunul prin ochii și bucuria ei. L-am așteptat pe Moș Crăciun (scăpasem de Gerilă ), am făcut liste și brad, am înțeles mai mult decât până atunci că bucuria 'a mai mare e cea dăruită.

Acum e mare și face ea bradul. Cumpără cadouri, organizează, ține la tradițiile cu care a crescut și-și dorește toată familia aproape. Anul ăsta, Crăciunul este al ei, organizat și împărțit cu drag către toată familia.

Crăciunul este o stare. A noastră, lăuntrică, pe care ne lăsăm să o trăim cu bucurie sau nu. Pe care o împărțim cu alții.... sau nu.

Crăciunul este ce alegem noi să fie!

Indiferent de vârstă, bucurați-vă de fiecare etapă a Crăciunului!

Noi vă dorim să fie așa cum vă doriți voi să fie!

Noi, PUR&simplu

*
Așteptăm poveștile voastre de și despre Crăciun în word, cu diacritice, pe adresa [email protected], până pe 26 decembrie. Mai multe detalii despre poveștile pe care ni le puteți trimite aici. (Redacția LiterNet)

0 comentarii

Publicitate

Sus